Lady GaGa krijgt zangles van Greyson (12)

Een 12-jarige jongen uit Oklahoma op slag wereldberoemd na een imitatie van Lady Gaga op zijn schoolfeest. Greyson Chance coverde de hit ‘Paparazzi’ op piano en plaatste de beelden van zijn optreden op YouTube.

greyson97 “Me performing “Paparazzi” by Lady Gaga at Edmond’s Sixth Grade Festival. I own no rights to this song“, schreef de scholier op 28 april bij de posting van zijn filmpje op youtube. De matige beeld- en geluidskwaliteit kunnen niet verhinderen dat het werkelijk bizarre filmpje inmiddels al meer dan 11 miljoen keer is bekeken.

Laat ik er niet omheen draaien: het schoolfeestoptreden van de 12-jarige is ronduit adembenemend. Zangles voor popdiva Lady GaGa. Niet vreemd dat deze US-puber inmiddels al werd uitgenodigd voor de populaire talkshow van Ellen Degeneres.
Greyson vertelde nog dat hij drie jaar pianolessen heeft gevolgd, maar nog nooit zangles. Hij had ook nog nooit op een vliegtuig gezeten tot de producers van de Ellen Degeneres show hem afgelopen week uitnodigden. Is het waar?

Greyson Chance speelt en zingt lady gaga

  • 14/05/2010