Troonsafstand in Neverland

Michael Jackson is dood (topcover) De zelfverklaarde King of Pop heeft afgelopen nacht zijn troon verlaten. Echt als een verrassing kwam het natuurlijk niet. Zo’n bizar leven kan onmogelijk voorspelbaar eindigen.

michaeljacksonisdead2Een jeugd doordrenkt met kindermishandeling is al ingewikkeld genoeg. Als je op 8-jarige leeftijd ook nog eens uitgroeit tot superster wordt het er niet overzichtelijker op. Pas echt ingewikkeld wordt het als Michael Jackson ondanks al die misère een plaat maakt die met 108 miljoen verkochte exemplaren nog altijd geldt als de meest succesvolle uit de mensheid.

Het geld stroomt als een tsunami binnen en de inmiddels uit de kluiten gewassen ex-tienerster probeert daar zijn geroofde kinderjaren mee terug te kopen. Hij bouwt Neverland, een speelparadijs.

Daarna valt de ‘King of Pop’ ten prooi aan slimme advocaten die hem met aanklachten over kindermisbruik financieel totaal uitbenen. Wacko Jacko kondigt begin dit jaar plotseling nieuwe concerten aan. Meer dan een miljoen tickets worden binnen vijf uur tijd verkocht.
Het werd Michaels allerlaatste record.

Filmpje

  • 28/06/2009