Size DOES matter

Het blijft een favoriet gespreksonderwerp voor dames onder elkaar. Daarbij staat de vraag centraal of ‘de lengte er toe doet’. Wat daarbij behulpzaam kan zijn is een onlangs op Targetmap online gezette wereldkaart met hierop handig in kaart gebracht de gemiddelde lengte van de penis per land. Tijdens een erectie wel te verstaan. Dit ter geruststelling van de mannelijke lezers van dit blog.

Het is te flauw voor woorden, maar nu toch ook echt wetenschappelijk aangetoond: Afrika kleurt het vaakst donkergroen. De mannen in Congo-Brazzaville spannen de kroon met een lid van gemiddeld 17,93 centimeter. De West-Afrikaanse broeders uit Ghana zijn ook niet onderbedeeld, met 17,31 centimeter.
De Zuid-Amerikanen doen het ook niet slecht. Zo heeft de gemiddelde Equadoriaanse man gemiddeld 17,77 centimeter meegekregen van de schepper, waarmee hij als tweede op de meetlat eindigt.
Azië stelt gewoon teleur. Laten we daar nou maar niet omheen draaien. Zo bungelt de Zuid-Koreaanse man onderaan de schaal met een beschamende 9.66 centimeter gemiddeld. De Cambodjaanse (10,04 cm) en Thaise mannen (10,14 cm) volgen met nauwelijks bevredigender gemiddeldes.

Die van ons
En de Nederlandse man? Die is qua penislengte de nummer 3 van Europa. ‘Die van ons’ meet gemiddeld 15,87 centimeter. De Belgen moeten het met 2 millimeter minder doen en hoezo ‘Deutschland über alles? – de Duitse mannen komen ten opzichte van de goedgeschapen Hollanders ruim een centimeter tekort! (14,48)

complete artikel
targetmap

  • 21/03/2011