Kritische volgers van deze site die aandringen op ‘een duidelijker profiel’, zullen het met deze posting niet eens zijn. Het gaat niet over fotografie en al helemaal niet over muziek. Dit bericht gaat over Heather Town.

Deze intrigerende foto die gisteren op internet verscheen, maakte nieuwsgierig. Is het de frontvrouw van een nieuwe alt-country groep? Nee, de publicatie van deze foto van een jonge vrouw met roos had helaas een dramatische aanleiding.

Het noodlot sloeg toe toen een tornado die is verbonden aan de tropische storm Debby deze week plotseling koers zette naar het caravanpark waar de alleenstaande moeder Heather (32) met haar drie dochters woont. De oudste twee zijn op dat moment gelukkig niet thuis. Heather weet haar jongste dochter AnneMarie te grijpen kort voordat de allesverwoestende wind haar fragiele mobilhome van de betonnen fundering blaast.

Offer
AnneMarie (3) wordt korte tijd later 70 meter verderop in de armen van haar dode moeder teruggevonden. De peuter ligt nu in het ziekenhuis met enkele gebroken ribben en een gebroken bekken, maar haar toestand is stabiel.

Buren hoorden het meisje huilen in een bos, vele tientallen meters van de plek waar de mobilhome van het gezin stond. “Heather hield meer van haar kinderen dan van wat dan ook”, zeggen zowel de vader van het slachtoffer als haar zus voor de camera van aan nieuwszender Fox/Tampa Bay.
“Ze hield haar baby vast en redde zo haar leven, terwijl ze haar eigen leven opofferde. Dat past helemaal bij wie ze was, ze offerde zich altijd op voor anderen.”

Girl, three, found alive in her dead mothers arms
Heathers loving last grasp

      Lone Justice - Shelter