Time flies. Alweer sinds 1995 ben ik actief op het internet en vanaf 2002 met wat eerste schuchtere pogingen om zelf online te gaan. Sweet memories.

Dat startpagina-achtige gefrunnik hierboven ging over in MokBlog (2006-2012), de voorloper van NasNico.
Die staat nog altijd online, maar de inhoud is uiteraard flink gedateerd en het ontwerp uit 2006 houdt al helemaal geen rekening met de tablets en smartphones die we nu gebruiken als we ons op internet begeven. Eenvoudigweg omdat die er toen helemaal nog niet waren!

Vooral leuk als archief dus. Een kleine selectie van de aardigste berichten van MokBlog heb ik gemigreerd naar de opvolger, het huidige NasNico dat je momenteel bekijkt. Ik heb goede hoop dat ik deze plek op het internet overeind kan houden. Omdat ik alles nu zelf host en dus niet afhankelijk ben van een externe provider om noodzakelijke updates door te voeren.

Het vervolg op MokBlog speelt zich grotendeels af binnen de beslotenheid van m′n eigen server.  Slechts een beperkt gezelschap van genodigden heeft toegang tot een schier oneindige hoeveelheid digitaliteit, voornamelijk heel veel muziek. In die bibliotheek kun je eerlijk gezegd niet anders dan verdwalen.

NasNico – het openbare deel van die server-omgeving – doet alweer sinds jaar en dag dienst als gidslicht temidden van al die overdaad.

Dit was NasNico van 2012 tot 2020
gebaseerd op het ontwerp Blogolife