Time flies. Alweer sinds 1995 ben ik actief op het internet en vanaf 1998 met wat eerste schuchtere pogingen om zelf online te gaan. Sweet memories.

Hier tref ik nog een radio-monument uit die begindagen aan dat ik ooit, op de avond van de moordaanslag op Pim Fortuyn samenstelde (6 mei 2002).
Als ook een herdenkingspagina die ik ooit wijdde aan mijn ontdekking dat mijn opa nóg een broer bleek te hebben die tot kort daarvoor niet voorkwam in de geschiedenis van mijn familie.
Verder ging dat startpagina-achtige gefrunnik hierboven over in MokBlog
(2006-2012), de voorloper van NasNico.

Een kleine selectie van de aardigste berichten van MokBlog heb ik gemigreerd naar de opvolger, het huidige NasNico dat je momenteel bekijkt. Ik heb goede hoop dat ik deze plek op het internet overeind kan houden.

Het vervolg op MokBlog speelt zich grotendeels af binnen de beslotenheid van m′n eigen server.  Slechts een beperkt gezelschap van genodigden heeft toegang tot een schier oneindige hoeveelheid digitaliteit, voornamelijk heel veel muziek. In die bibliotheek kun je eerlijk gezegd niet anders dan verdwalen.

NasNico – het openbare deel van die server-omgeving – doet alweer sinds jaar en dag dienst als gidslicht temidden van al die overdaad.

Dit was NasNico van 2012 tot 2020
gebaseerd op het ontwerp Blogolife