Het is de nachtmerrie van elke presentator in een live-programma. Een beller in de uitzending die maar doorratelt en zich niet laat onderbreken. Het gebeurde onlangs bij Fox & Friends en de beruchte beller was ….. de Amerikaanse president Donald Trump van wie bekend is dat hij zorgwekkend veel uren per dag TV kijkt. In plaats van dat hij zich liet interviewen, besloot Trump aan één stuk door zijn eigen enigszins onsamenhangende verhaal af te steken.


Trump begon met iedereen te laten weten dat zijn vrouw Melania Trump jarig was, wat zowaar klopte. Daarna ging het mis. De president ging vol op het orgel over de Democraten, Hillary Clinton (nog steeds), de volgens hem mislukte nucleaire deal met Iran en het lopende FBI-onderzoek naar zijn mogelijke samenwerking met de Russen.
Gedurende het relaas van Trump probeerden de presentatoren van het programma hem herhaaldelijk te onderbreken, maar zonder succes. Pas na twintig minuten lukte het Brian Kilmeade om Trump in de rede te vallen door te zeggen: ‘We zouden de hele dag met u kunnen praten, maar het lijkt erop dat u nog een miljoen dingen te doen heeft vandaag.’ BRON