Hoe verkoop je je afgetrapte Honda Accord (bouwjaar 1996) met meer dan 200.000 kilometer op de teller? Het helpt dan natuurlijk enorm als je vriend er een fancy reclamefilmpje van maakt en dat online zet. Dat is al ruim 2 miljoen keer bekeken.

De 29-jarige Max Lanman pakte het in de video groots aan. Met luchtshots is te zien hoe de barrelbak door het landschap rond Los Angeles toert. Een dramatische voice-over spreekt de kijker aan: “Jij, jij bent anders. Je doet dingen op jouw manier. Dat is wat jou uniek maakt, je hebt geen spullen nodig, je bent gelukkig met wie je bent.”

Te zien is hoe een actrice zich in de auto een kopje filterkoffie inschenkt met een harige kat op haar schoot. “Je doet het niet voor uiterlijk vertoon, je doet het omdat het werkt”, vervolgt de stem. “En dit, dit is geen auto. Dit ben jij. Dit is een levensstijl, een keuze, jouw keuze.”

“Het is ongelooflijk dat een filmpje dat ik met vrienden heb gemaakt en dat drie dagen geleden nog gewoon een bestand op mijn computer was, nu door mensen over de hele wereld wordt bekeken”, zei de maker in een interview met NBC.